We zijn in de lucht. Onze nieuwe huisstijl is (eindelijk) online. Het heeft even geduurd maar met gepaste trots presenteren we vandaag onze nieuwe look. Eentje die past bij de ontwikkeling die we doormaken en nog steeds doorgaat. Kantoren zijn ondertussen open in Duitsland en België en meer landen lijken te volgen.

We doen, leren en passen aan. Zo ontwikkelt Smartcheck zich ontzettend snel en daar hoort een nieuwe (professionelere) look bij. Ons thema is de luchtvaart. Waarom de luchtvaart? Omdat we vliegen, hoog en snel, overal naar toe. We willen de wereld veroveren met onze manier van werken en denken. Medewerkers zijn bij ons niet alleen medewerkers, we zijn medeondernemers en ambassadeurs, worden geacht mee te denken over de ontwikkelingen en hoe we dingen kunnen verbeteren. Hierdoor voelt iedereen zich verantwoordelijk voor het resultaat en kunnen we elke dag mooie dingen doen en komen we op plaatsen waar we anders niet gekomen waren.

Vandaag introduceren we ook Flightplan 2.0: ons nieuwe stappenplan waarin we in 4 duidelijke stappen zorgen dat je organisatie de lucht in kan om online waarde te creëren. Klik hier voor meer informatie over Flightplan 2.0.
Of bel ons om een afspraak te maken om te zien wat wij voor jou bedrijf kunnen doen!

We horen ook graag wat jullie van onze nieuwe huisstijl vinden!

Thank you for flying Smartcheck