Vrijdag 21 september reisde het Smartcheckteam naar Kerkrade om daar op survival te gaan. De Smartday stond in het teken van elkaar nog beter leren kennen en kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen, maar dit keer in/op een andere setting. In dierenpark GaiaZOO gingen wij samen op avontuur. Een survivaltocht door het park zorgde ervoor dat het oerinstinct in ons naar boven kwam! Onze talenten werden samengevoegd en de Smartcheckteams gingen voor de overwinning.

GaiaZOO verraste ons met allerlei weetjes waardoor we tot de conclusie kwamen dat wij mensen vaak hetzelfde doen/zijn als dieren:
Wist je bijvoorbeeld dat een zebra zwart/witte strepen heeft om zich te camoufleren in het hoge gras? En dat een dwergnijlpaard niet kan zwemmen bij zijn geboorte? Of dat een slingeraap zijn staart gebruikt als vijfde hand?

Dit zijn elementen die Smartcheck vaak tegen komt bij zijn klanten. Smartcheck zorgt ervoor dat u zich niet meer als een zebra verstopt, maar dat u als organisatie zichtbaar en vindbaar bent voor uw doelgroep. En net zoals een dwergnijlpaard moet leren zwemmen, leren wij u de weetjes over de sociale media en kunt u deze als extra middel (vijfde hand) gebruiken om uw organisatie nog meer zichtbaar te maken.

Wij zijn weer helemaal klaar om het volgende avontuur aan te gaan. De cabin crew van Smartcheck staat weer klaar voor vertrek.