Over ons 

We stellen ons graag aan je voor

Smartchecked is een strategisch marketing en -communicatie bureau. Wij zijn resultaat georiënteerd en leveren middels leren door te doen, een herhaalbaar recept voor succes. Ingrediënten die Smartchecked inzet naast goed luisteren, jaren lange internationale bedrijfservaring en flexibiliteit is de laatste technische kennis op het online gebied.

Hét Smartchecked team

Naast passie voor de steeds uitbreidende online mogelijkheden, royale online ervaring beschikken al onze collega’s over afgesloten universiteitstitel, waardoor geen enkel vraag voor ons te complex is.

_

Marc Bartels
Marc Bartels
Eigenaar & Inspirator
Marlou van Wijlick
Marlou van Wijlick
Online Marketing Manager
Claudia Sunderkamp
Claudia Sunderkamp
Partner Duitsland
Jacqueline Robiller
Jacqueline Robiller
Projectmanager Duitsland
Roel Jacobs
Roel Jacobs
Marketing Strateeg & projectmanager
Nina Neubauer
Nina Neubauer
Junior Projectmanager

Hoor jij ook in dit rijtje thuis?

ONZE VACATURES

 

Smartchecked-google-partner

Officieel Google partner

Smartchecked is sinds 2013 officieel Google Partner. Dit betekent dat Smartchecked door Google gecertificeerd is als expert op het gebied van:  zoekmachine adverteren (SEA), banner adverteren en website-analyses met Google Analytics. Onze medewerkers zijn individueel gespecialiseerd op een specifiek online marketinggebied en moeten jaarlijks opnieuw hun individuele certificeringen halen.

Als klant ben je hiermee verzekerd dat Smartchecked altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online adverteren en in nauwe samenwerking met Google het maximaal haalbaar resultaat behaalt op het gebied van online adverteren.