Over ons 2017-06-27T10:33:50+00:00

Over ons 

We stellen ons graag aan je voor

Smartchecked is een strategisch marketing en -communicatie bureau. Wij zijn resultaat georiënteerd en leveren middels leren door te doen, een herhaalbaar recept voor succes. Ingrediënten die Smartchecked inzet naast goed luisteren, jaren lange internationale bedrijfservaring en flexibiliteit is de laatste technische kennis op het online gebied.

Hét Smartchecked team

Naast passie voor de steeds uitbreidende online mogelijkheden, royale online ervaring beschikken al onze collega’s over afgesloten universiteitstitel, waardoor geen enkel vraag voor ons te complex is.

_

Marc Bartels
Marc Bartels
Eigenaar & Inspirator
Eveline Maas
Eveline Maas
Projectmanager
Claudia Sunderkamp
Claudia Sunderkamp
Partner Deutschland
Loekie van der Sterren
Loekie van der Sterren
Marketing Strateeg & projectmanager
Kelly Reijnders
Kelly Reijnders
Junior Projectmanager
Roel Jacobs
Roel Jacobs
Marketing Strateeg & projectmanager
Jacqueline Robiller
Jacqueline Robiller
Junior Projectmanager Duitsland

Hoor jij ook in dit rijtje thuis?

ONZE VACATURES

 

Smartchecked-google-partner

Officieel Google partner

Smartchecked is sinds 2013 officieel Google Partner. Dit betekent dat Smartchecked door Google gecertificeerd is als expert op het gebied van:  zoekmachine adverteren (SEA), banner adverteren en website-analyses met Google Analytics. Onze medewerkers zijn individueel gespecialiseerd op een specifiek online marketinggebied en moeten jaarlijks opnieuw hun individuele certificeringen halen.

Als klant ben je hiermee verzekerd dat Smartchecked altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online adverteren en in nauwe samenwerking met Google het maximaal haalbaar resultaat behaalt op het gebied van online adverteren.