Concrete oplossingen voor concrete kansen

Improve Your Business is een exclusief seminar dat u inzicht geeft in kansen die uw organisatie helpen te verbeteren. Elke editie gaat Smartcheck de samenwerking aan met verschillende partners. Op deze manier bekijken we het verbeteren van uw organisatie vanuit verschillende perspectieven.

Editie Venlo
Afgelopen dinsdag – 28 mei 2013 – organiseerde Smartcheck in samenwerking met Sablones en Valuas Advocaten en Mediators een seminar, Improve Your Business.

Aan de hand van concrete voorbeelden, tips en tools deelden we onze kennis en ervaring op het gebied van:

  • Het concept van het nieuwe werken en huren (presentatie door Sablones)
  • Manieren om online tools te benutten en toe te passen (presentatie door Smartcheck)
  • Social media en internet: de juridische tips, tricks en valkuilen, alles wat je als ondernemer wilt weten (presentatie door Valuas)

Presentatie Smartcheck
Roger Heijsters gaf namens Smartcheck een inspirerende presentatie met tips en tools voor efficiënt werken. Een van die tools is Pocket. Pocket is een app die geschikt is voor smartphone en tablet. Wanneer u een interessant artikel of een leuke video op internet ziet die u later nog eens wilt teruglezen of bekijken, kunt u deze opslaan in ‘Pocket’. Op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste plaats kunt u het er nog eens bij pakken. Internet is daarbij niet nodig. Zo kunt u elk moment van de dag efficiënt indelen. Denk bijvoorbeeld aan het wachten in een rij, of terwijl u reist met het openbaar vervoer. Klik hier voor een filmpje met meer uitleg.

Na afloop van de verschillende presentaties werd het Sablones Businesscafé officieel geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje wat er gelegenheid om na te praten. Door de verschillende partners waarmee Smartcheck Improve Your Business organiseerde ontstond er een grote diversiteit aan ondernemers die aanwezig waren.

 Presentatie Smartcheck Opening Businesscafe

Volgende editie
Door de grote belangstelling en het succes van de eerste editie zal Improve Your Business dit jaar nog minstens twee keer plaats vinden. In het najaar zal de tweede editie in Venlo worden georganiseerd en ook in Amsterdam zal Smartcheck Improve Your Business introduceren.

Op de hoogte blijven van Improve Your Business?
Deelname aan Improve Your Business is geheel kosteloos en ter beschikking gesteld door Smartcheck en haar partners. De enige voorwaarde is dat u zich van te voren dient aan te melden via onze website. Omdat er nu nog geen specifieke datums staan gepland kunt u u via onderstaande knop aanmelden voor de Improve Your Business Update.

Aanmelden IYB update

Hier zal zo snel mogelijk meer informatie bekend gemaakt worden. Ook via de Linkedingroep en twitter kunt u op de hoogte blijven van de volgende editie.