Vraagt u zich af waarom uw bedrijf inhoud nodig heeft ? Wanneer u hoge kwaliteit inhoud aanbied, dit eigenlijk een cadeau voor uw publiek is.

Om uw bedrijf te laten groeien moet u gebruik maken van  twee verschillende soorten inhoud, namelijk inhoud om mensen aan te trekken en inhoud om u van uw concurrentie te onderscheiden.

Aantrekkelijke informatie:
Vier verschillende soorten inhoud die u regelmatig moet produceren en waarmee u klanten aantrekt.

  1. How-to artikelen zoals 7 manieren om uw bedrijfs’ Twitter account te optimaliseren. Zorg hierbij dat u dit gedetailleerd bespreekt, en daarbij ook screenshots geeft. Op deze manier zien mensen precies wat ze moeten doen.
  2. Interviews met de juiste experts kunnen waardevolle informatie bevatten voor uw klanten. Zorg hierbij wel dat u het interview via verschillende mediums aanbiedt. Typ het interview niet alleen uit, maar neem het ook op, zodat u er ook een video van kunt aanbieden.
  3. Case studies van bedrijven die goede succes voorbeelden zijn in de sector van uw bedrijfsleven.
  4. Het laatste nieuws, in de vorm van een wekelijkse achteruitblik van het belangrijkste nieuws in uw sector. Uw klanten zullen dit zeker waarderen, ze zullen dan ook regelmatig uw site voor het laatste nieuws checken.

Onderscheidende informatie:
Twee verschillende soorten inhoud waarmee jij je van de concurrentie onderscheidt. Deze inhoud is iets moeilijker om te maken, maar heeft meer effect en blijft langer hangen.

  1. Verslagen gebaseerd op onderzoeken of vragenlijsten die uw bedrijf gratis aan uw klanten en potentiele klanten verstrekt. Dit wordt dan door vele mensen gelezen en kan ook op lange termijn door uw klanten worden gebruikt.
  2. Wedstrijden waarbij u uw klanten betrekt. Bijvoorbeeld door uw klanten de winnaar te laten kiezen, hiermee activeert u uw gemeenschap.